Fokusområde:

Undervisnings-materialer

 
Børn og tro samlet logo 300px.png

Vi udgiver forskellige undervisningsmaterialer, du kan bruge i børneklubber, børnekirker og til andre børnearrangementer.

Hoved, hjerte, hænder

I april 2019 lancerede vi vores helt nye undervisningsmateriale til børneklubber og børnekirker. Idéen er, at det skal være nemt for den travle børnemedarbejder at forberede et børneprogram, der både er sjovt og lærerigt. I første omgang udgiver vi fire mapper med seks programmer i hver. I løbet af 2019-2021 vil de øvrige otte mapper blive udgivet, så der i alt er tolv mapper. Du kan downloade et gratis prøveprogram her.

GPS-undervisningsmateriale

Vi har udgivet et materiale, der passer til hvert enkelt afsnit af tv-udsendelserne GPS. Her er både undervisningsvejledninger, huskevers, quizideer, dukketeatre og forslag til forskellige aktiviteter. Du kan downloade dette materiale gratis under ressourcer eller købe det i vores webshop.

Andre undervisningsmaterialer

Vi sælger også missionærhistorier, andagtshæfter og mange andre ting.

Se mere i vores webshop

GPS-materialer

front-postkort-kun-skrift.gif

På siderne herunder kan du downloade undervisningsmateriale til vores GPS TV-udsendelser. Ønsker du yderligere hjælp, kan du i vores webshop desuden købe billeder og teksthæfter til de samme bibelhistorier, som børnene ser i GPS.

Du kan også købe mapper med alle undervisningsmaterialerne til GPS i vores webshop.

Det meste af materialet til kan også bruges uafhængigt af TV-udsendelserne.

Alle afsnit af GPS kan ses på gps-tv.dk


Undervisningsvejledning

I denne vejledning finder du hjælp til undervisning, forslag til aktiviteter, spørgsmål til quiz og meget mere. Der er programforslag til 77 børnemøder, der passer til GPS.

Undervisningsvejledning til 77 afsnit af GPS

Klik på de fire ikoner herunder for at få yderligere hjælp til aktiviteter, huskevers, dukketeater og quizzer:

Dukketeater


Dukkerne Molly & Viggo går i børneprogrammerne GPS igennem Bibelens historier én for én. De opdager, at Bibelen ofte kan hjælpe dem med deres hverdag. Her kan du downloade 77 manuskripter til dukketeatre, der passer til forskellige historier i Bibelen.

Molly & Viggo gennem hele Bibelen - 77 afsnit

Ønsker du også lydspor til disse dukketeatre, kan du købe dem i vores webshop.

Du kan dog lytte til en lille smagsprøve her:

GPS 1 del 1

GPS 1 del 2

Quizzer

Efter bibelhistorie er det godt at repetere dagens undervisning med børnene. Det kan man nemt og sjovt gøre med en quiz. Det kan du gøre med en af følgende quizzer, som du kan downloade og printe ud. Det er en god idé at laminere de forskellige elementer.

Del børnene i to hold og stil dem spørgsmål på skift. 

Ballonquiz

Kaninquiz

Løvequiz

Tør du?

Fang bankrøveren

Brevduequiz

Dinosaurusquiz

Fugleskræmselsquiz

Sneboldskamp