Lær børn at bede

På denne side, kan du downloade vejledninger og billeder, som kan bruges til at undervise børn om de helt grundlæggende ting om bøn.

Tak

Her finder du to interaktive måder at hjælpe børn med at lære at takke Gud på. Du finder også en undervisningsvejledning. Desuden er der et bibelvers, børnene kan lære udenad.

Tak - undervisningsvejledning
Tak - små billeder
Takkehjul
Første Thessalonikerbrev 5,18

Bekendelse

Hjælp børnene til at bekende deres synder for Gud. Læs undervisningsvejledningen og print sten og akvarie ud (skal printes i A3 for at passe i størrelsen). Desuden er der et bibelvers, som børnene kan lære udenad.

Bekendelse - undervisningsvejledning
Akvarie
Sten
Bevar venskabet med Gud - forklaring
Bevar venskabet med Gud
Mika 7 

Forbøn

Børn har tit mange bønneemner. Her finder du en idé til, hvordan du kan opmuntre børnene til at bede og se, hvordan Gud svarer. Bibelverset kan børnene lære udenad. 

Forbøn - undervisningvejledning
Første Thessalonikerbrev 5,18 

Tilbedelse

Lær børn at prise Gud. I undervisningsvejledningen kan du læse, hvordan du kan bruge en stor krone og små kroner til at prise Gud sammen med børnene.

Desuden er der et bibelvers, børnene kan lære udenad.

Tilbedelse - undervisningsvejledning
Lille krone
Stor krone
Salme 148,1

Aftenbøn

Giv børnene en model for at bede aftenbøn. Denne undervisningsvejledning er god at bruge, efter at man i nogen tid har undervist børnene i at sige tak, bekendelse, forbøn og tilbedelse.

Aftenbøn - undervisningsvejledning
Taleboble 

Hvordan høre Gud tale?

Når børn begynder at bede, spørger de ofte, om hvordan Gud svarer. Denne undervisning svarer tydeligt og letforståeligt på dette spørgsmål. Undervisningen kan deles op over flere uger. 

Hvordan høre Gud tale? - undervisningsvejledning

Hvordan høre Gud tale? - billeder

Hvordan høre Gud tale? - Memoryspil