Fokusområde:

Samarbejde med kirker

 

Vi ønsker at hjælpe de lokale kirker med at henvende sig til de børn, der normalt ikke kommer i kirke. Vi kan hjælpe med opstart af børneklubber, forskellige børneevents og lejre.

Vi kan også hjælpe med mange andre opgaver for børn og voksne såsom familiegudstjenester, kirkeweekender og ledertræning af børnekirkens medarbejdere.

Se vores vejledende honorarer

Honorarer

Udadvendte børneevents og ledertræning

Vi har ikke et fastsat honorar, hvis I ønsker vores hjælp til klubberevents og lejre, der henvender sig til børn uden for kirken. Vi vil naturligvis sætte pris på at få dækket vores udgifter og eventuelt også modtage et honorar.

Kirkelige børneevents og ledertræning

Ønsker I vores hjælp til arrangementer, der primært henvender sig til dem, der allerede kommer i kirken, har vi følgende vejledende priser:

Familiegudstjeneste: Kr. 1500,- plus kørsel

Intern ledertræning, aftenkursus: Kr. 1500,- plus kørsel

Intern ledertræning, dagskursus: Kr. 2500,- plus kørsel

Undervise børn på kirkeweekend (f.eks. lørdag formiddag): Kr. 1500,- plus kørsel

Bygge-event med LEGO: Kr. 2500,- pr. dag plus kørsel (rabat ved tre-dages event)

Kirken sørger desuden for medhjælpere og servering til børnene. Ønsker I vores deltagelse på hele weekenden eller større dele af den, vil honoraret være højere.

Kørsel: 3,56 kr. pr. km. (Skats officielle takst i 2019)

Byggeevent med LEGO

2019-02-12 13.59.23.jpg
 

Hvad er et Byggeevent?

På et Byggeevent bygger børn en stor by op i LEGO over 1-6 dage i samarbejde med frivillige fra lokale kirker. Ind i mellem holdes der pauser i byggeriet, hvor der bl.a. synges og fortælles bibelhistorier.

I løbet af dagene kommer forældrene også og bygger på byen sammen med børnene. Den sidste dag kan familien komme og se og lege med den færdige by, og der bliver afholdt en familiegudstjeneste.

Hvorfor Byggeevent?

Byggeevent er et koncept, der er startet op af bl.a. Børn & Tro i Tyskland. Vi har afholdt Byggeevent med LEGO i Danmark siden 2015 og oplever, at dette er en helt fantastisk måde at møde børn fra nærmiljøet på. 

Byggeevent er en helt unik måde at række ud til børn på og at igennem Byggeevents kan vi nå mange børn i Danmark med budskabet om, at der findes en Gud, der elsker dem og ønsker at være sammen med dem.

Afhold Byggeevent i din kirke

Har du lyst til at nå børn og familier i kirkens nærmiljø på en anderledes måde? 

Så afhold et Byggeevent i samarbejde med os. 

Vi kommer med LEGO og en medarbejder -  I stiller lokaler og frivillige til rådighed. 

Prisen for et Bygge-event med LEGO er kr. 2500,- pr. dag plus kørsel (rabat ved tre-dages event).

Kontakt Mette Sloth på 20 89 06 55 eller på mette@bornogtro.dk, hvis du vil høre mere om Byggeevents.