Børneklubber

 
 
f8866d89-cb17-4fac-9704-7f9141f463ad.jpeg

Børneklubber

Vi tror, at kristne børneklubber i børnenes nærmiljø er rigtig vigtige. Her kan børnene lære om Gud og møde folk fra lokale kirker. I børneklubben er der plads til både leg, hygge, bibelhistorier, bøn og forskellige aktiviteter. Børneklubber kan afholdes hver uge, hver anden uge eller en gang om måneden.

Carina, tidligere børneklubbarn, siger: "Det gav mig en fællesskabsfølelse at være med i børneklub – en glæde i at udvise barmhjertighed og behandle andre mennesker godt. Selvtilliden og troen gav mig et personlighedsboost.”


Opstart af nye børneklubber

Vi har lokale medarbejdere, som kan hjælpe med at starte nye børneklubber. Vi kan rådgive omkring de praktiske detaljer og hjælpe med indhold og undervisning. Kontakt os for yderligere information

"Det har været sådan en velsignelse, at få lov at starte børneklub op sammen med Børn & Tro". Man mærker tydeligt, hvor stor en betydning det har at få hjælp fra nogen, som har prøvet det hele mange gange før. Uden Børn & Tro tror jeg aldrig, vi var kommet i gang! Tusind tak." Sofie Rechter, Blågårdens Børneklub, opstart 2013

Bird_08.png

Bird_10.png

Materialer til børneklub

Vi producerer og sælger forskellige undervisningsmaterialer, der kan bruges i børneklubben. Se mere under ressourcer og i vores webshop.

 

Børnelejr - 2018 (10).jpg

Events

Vi medvirker ved forskellige kristne børneevents i samarbejde med lokale kirker. Det kan f.eks. være børneuger eller endagsarrangementer. Målet for disse events er at møde børn, der ikke normalt går i kirke.

Indhold

De lokale kirker kan vælge at have hoppeborge, ansigtsmaling, ballondyr, rundbold, konkurrencer eller andre aktiviteter til disse events. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Vores ønske er dog altid at dele den kristne tro med børnene på den ene eller anden måde.

Kontakt vores lokale medarbejdere og hør mere om, hvad vi kan tilbyde

Byggeevents - med LEGO

På et Byggeevent bygger børn en by op med LEGO over 2-6 dage i samarbejde med frivillige fra en lokal kirke. Ind i mellem holdes der pauser i byggeriet, hvor der bl.a. synges og fortælles bibelhistorier.

I løbet af dagene kommer forældrene også og bygger på LEGObyen sammen med børnene. Den sidste dag kan familien komme og se den færdige by, børnene kan lege med den, og der bliver afholdt en familiegudstjeneste.

Læs mere om Byggeevents med LEGO

 

Børnelejr - 2018 (10).jpg
2016-07-27 10.51.19.jpg

Lejre

Vi har arrangeret børne- og teenlejre i over 55 år og medvirker også på forskellige kirkers børnelejre.

Indhold

I løbet af dagen har vi forskellige aktiviteter og møder med fokus på Bibelen og tro. Disse møder er planlagt, så de både henvender sig til børn, der er vant til at gå i kirke, og børn, der ikke er. Vi lægger stort vægt på at skabe et trygt og mobbefrit miljø på vores lejre.

Hvor afholder vi lejre?

I øjeblikket afholder vi sommerlejre i Jylland men håber på også at kunne afholde lejre andre steder i Danmark i løbet af de næste år.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores nuværende lejre, ønsker at samarbejde om lejre andre steder i Danmark eller vil bruge os som gæstetalere på en lejr.

 

Børnelejr - 2018 (10).jpg

TV (GPS)

I samarbejde med Copenhagen Media Facility har vi produceret 77 TV-udsendelser for børn. Disse udsendelser hedder GPS. Du kan se eller downloade GPS på gps-tv.dk, hvor du også kan finde aktuelle sendetider.

Indhold i GPS

I udsendelserne går vi igennem de vigtigste historier fra Bibelen med dukketeater, historiefortælling, musik m.m. I hver udsendelse er der en nøglesætning, som går igennem hele udsendelsen. Det kan for eksempel være "Gud er trofast" eller "Gud ønsker det bedste for dig". Målet med udsendelserne er at lære Danmarks børn om Gud og om, hvordan de kan finde vej gennem livet sammen med ham.

Brug GPS i din børnekirke og børneklub

Mange børnekirker og børneklubber bruger GPS i deres børnearbejde, og vi har derfor udviklet undervisningsmateriale til alle udsendelser. Materialet kan downloades gratis eller købes i vores webshop.